Трима български граждани са задържани при специализирана полицейска акция в района

...
Трима български граждани са задържани при специализирана полицейска акция в района
Коментари Харесай

Трима българи задържани за ало измами в Гърция

Трима български жители са арестувани при профилирана полицейска акция в региона на гръцкия Серес. Обвиненията против тях са за осъществяване на телефонни измами. У тях са открити огромна сума пари и златни бижута. Това оповестява БНР, като цитира изказване на гръцката полиция

Първите двама, мъж на 51 година и жена на 47 години, са измамили възръстна жена с мнима злополука на непосредствен родственик, който имал потребност от незабавна платена интервенция. Пострадалата нямала задоволително пари в брой и дала на измамниците златни монети на стойност 7 хиляди евро. При ареста са открити у арестуваните. Разследването откри,че двойката измамници са взели огромна сума пари от още трима възръстни гърци, както и златни бижута на стойност хиляда евро.

Третият българин също е задържан в Серес, само че е извършил телефонна машинация в Александруполис, като е получил 17 хиляди евро.

Полицията откри,че тримата задържани българи са взели участие и в няколко опита за измами на възръстни хора от региона на Серес. 

Полицията продължава издирването наоще участници в незаконната скица.

Припомняме, че българи бяха арестувани от управляващите в страната за същите закононарушения и през септември , август и април. 

Тогава бяха арестувани четирима души за измами на възрастни хора с пари. 

Българка, взела участие в ало измами в Гърция, бе наказана на 12 години отнемане от независимост през януати. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР